Mi Moneda

Mi Moneda is de muntentrend van dit moment, in het Spaans betekent het “Mijn Munt” een zeer passende naam voor deze sieraden collectie. Het concept voor de sieraden is zeer eenvoudig maar zeer gewild, veel bekende Nederlanders zijn al gespot met een Mi Moneda ketting. De kleuren zilver, rosé- en geelgoud worden voor alle onderdelen van het sieraad gebruikt. De munten zijn verzilverd of verguld waardoor ze zeer betaalbaar worden, aan beide kanten van de munten staat een afbeelding zodat je de munt ook “omgedraaid” kunt dragen. De muntjes kun je dragen aan een armband of een ketting door ze te plaatsen in een special Mi Moneda munthouder, ook wel pendant genoemd. Door middel van een scharnier kun je de munt makkelijk erin vast zetten en dicht klikken. De munt kun je daarna aan een van de colliers uit de collectie hangen. Het speciale aan de collectie is dat er zeer veel combinaties mogelijk zijn en je je eigen unieke sieraad kunt samenstellen. De verschillende kleuren edelmetaal passen mooi bij elkaar en u kunt ook meerdere munten aan de colliers hangen. Daarnaast kunt u ook meerdere colliers tegelijk dragen. Kom de munten in de winkel in Boxtel op de hoek kruising Molenstraat en Stationsstraat bekijken of op onze webshop: 

De verschillende munten kunnen in een pendant geplaatst worden, de pendant gaat vervolgens dicht en daar haal je het Mi Moneda collier doorheen. Op de officiële website van Mi Moneda, www.mi-moneda.com is er een sieraad configurator. Je kunt daarop kijken hoe de munten bij bepaalde munthouders en colliers passen. Mocht je niet zeker zijn welke combinatie je wilt maken dan kunnen we je natuurlijk altijd in de winkel in Boxtel helpen met de combinaties en lengte van de Mi Moneda kettingen.Mi Moneda ring zilver deluxe Boxtel

Nieuw zijn de Mi Moneda ringen, deze massief 925 sterling zilveren ringen hebben een muntje in de ring liggen. Deze muntjes kun je weer matchen met de muntjes uit de Mi Moneda kettingen. Ook de ringen zijn verkrijgbaar in zilver, goud (verguld) en rosé verguld. Dan heb je weer de optie om de ring met of zonder steentjes te kiezen. De Mi Moneda ringen kun je natuurlijk ook weer in de webshop bekijken of gewoon in de winkel in Boxtel.Mi Moneda ring zilver deluxe top Bekijk hoe je de muntjes in de Mi Moneda ringen kunt verwisselen op ons Youtube kanaal!